PV De Snelpost ~ Ermelo

Paasvlucht vanuit Zaltbommel

Vandaag de eerste africhting van dit seizoen.
Officieel zouden we met de afdeling meegaan naar Breda maar gistermiddag besloot de afdeling dat de losplaats verplaatst moest worden naar Vuren, wij als vereniging vonden dat niet oke dus hebben gisteravond besloten dat we niet met de afdeling mee gingen maar dat we zelf naar een losplaats zouden gaan met onze duiven, het zou in de eerste instantie Breda worden, maar toen besloten we naar Kaatsheuvel te gaan, en vanmorgen door alle mist die vrij lang bleef hangen aan die kant van het land zijn we uitgeweken naar Zaltbommel.
Het was voor onze vereniging een paasvlucht, waarbij elke liefhebber die mee deed een tray met 30 eieren kreeg en een paasbrood en de nummers 1,2 en 3 van de opgegeven paasduiven kregen een vleesschotel en we hadden nog een poedelprijs.
Om 12:15 uur kregen we te horen dat de duiven gelost werden en de duiven begonnen hun vlucht naar hun thuisbasis.
Om 13:02 uur werd de eerste duif in onze vereniging geklokt door Comb. Dunsbergen te Ermelo maar was dit een opgegeven ringnummer voor de paasvlucht, nee helaas voor de Combinatie was dit geen paasduif, want de eerst geklokte paasduif viel in Putten om 13:00 uur bij Aalt en Mandy Boeve.
De uitslag van de paasvlucht is als volgt:
1. Mandy Boeve
2. Kees v/d Broek
3. Henk Bouwman
En de poedelprijs was voor: Wim v/d Waal.
Voor volgende week staat er een vlucht op het programma vanuit Meer.
Iedereen weer succes met het voorbereiden.